Hizmetlerimiz

Lazer Epilasyon

Edvar & Diod Buz Lazer İle Sağlıklı Epilasyon

Diod buz lazer cihazımz erkeklerde 8, kadınlarda 6 seansta %87 oranında sonuç vermektedir. 25 ile 30 gün arasında kişiye şanslar uygulanmaktadır. Seans karımı da danışanlarımıza kıl yapısı ve geldikleri seans süresine göre kıl ölçüsü yapılmaktadır. İşlemlerimiz jel ile yapılmaktadır. Diod cihazlarıda kullanılan jel, atışın kıla ulaşmasını kolaylaştırır, yanık kokusunu ez aza indirir ve konforlu bir lazer epilasyon keyfi yaşatır. İşlemlerimiz hemen hemen vücudun her bölgesine yapılabilmektedir. Tüm vücut işlemlerimiz 45-60 dakika arası değişkenlik gösterebilmektedir. Lazer epilasyon yapıldıktan yaklaşık 10-15 gün sonra dökülmeye başlar ve bu dökülmeye sürekli devam eder.
4 mevsim uygulanabilen diod biz başlık lazer epilasyon aleti iz, yanık riskini ortadan kaldırır. Güneşli günlerde kullanacağınız güneş kremi sayesinde lazer işleminizi 4 mevsim devam ettirebilirsiniz.

Kimlere uygulanmaz: hamile kişilere, açık yara üstüne, dövme üstüne yapılmaz.

Dikkat Edilmesi gerekenler;

🌼Düzenli güneş kremi kullanılması gerekir.
🌼işlem yapıldıktan sonra 10-12 saat su değdirilmemesi gerekmektedir.
🌼lazer yapılan bölge işlemden sonra nemlendirilmelidir

Lazer epilasyonda tüylerinizden kurtulmanız için seans sürelerini etkileyen başlıca faktörler şunlardır;

🌼yaş ve cinsiyet
🌼 kıl rengi
🌼kıl kalınlığı
🌼hormonal bozuklukları
🌼seansınıza zamanında gelip gelmemeniz
🌼ten rengi
🌼kıl yoğunluğu
🌼daha öncesinde lazer epilasyon serüveninizin olup olmaması

  • Buz Lazerle Acısız Epilasyon
  • Cilde Herhan gibi Zararı olmayan

Üç'ü Bir Arada Paketimiz

Bölgesel incelme; farklı cihazlar kullanılarak bölgesel yağların yakılması, gözle görülür incelme sağlamak amacıyla kullanılması işlemidir.

Bölgesel İncelme

Bu cihaz ile bölgesel incelme ve zayıflama konularına, 4 farklı teknik birlikte harmanlanarak yoğunlaşılır.

G5 Masajı

G5 masajı vücuda verdiği yoğun titreşimler sayesinde, ödemin atılması, selülitlerin giderilmesi ve fazla yağın vücuttan atılmasını sağlayan bir masaj yöntemidir.
G5 masajı, kullanılan değişebilen başlığı ile işlem esnasında, dairesel şekillerde hareket ettirilerek yağların vücuttan atılmasını sağlar. 2 ile 7 Cm arası incelme sağlar. Uygulama bölgeleri, kullanılacak olan bölgenin yap, selülit oranına göre değişkenlik gösterir. Yağlı ve selülitli bölgeye, bölgenin yoğunluğuna göre işlem süresi ve kullanılan başlık değişir. İhtiyaç doğrultusunda 15-30 dakika arası uygulama yapılır.

G5 masajı faydaları ;
🌼kan akışını arttırır
🌼popo kaldırma özelliği vardır
🌼düzgün, sıkı bir vücut için muhteşem bir uygulamadır
🌼ciltteki kırışıklıklar azaltır
🌼 ödem atımına yardımcı olur
🌼fazla yağı vücuttan atar
🌼metabolizmayı hızla diri
🌼kronik Kas ağrılarını giderir
🌼toksinlerin atımına sağlar

Pasif Jimnastik

Faratik akım, kasları en etkili çalıştıran bir akım türüdür. Yağ parçalama tedavisi, selülit tedavisi, kasları toparlanma, sıkı vücut gibi işlemleri yapar. Pasif Jimnastiğin verdiği Faratik akımlar ortaya çıkan enerji, kasları hareket ettirir. Bu hareketten sonra toksinler vücuttan atılır ve atılmasını da ter ve idrar yolu ile gerçekleştirir.

Yaklaşık 50 dakika da 290 mekik çektirecek şekilde sinyaller gönderir. Bu sinyaller ile Yağın enerjiye dönüşmesi, toksin ayını, gevşemiş kadın sıkılaşması, normal Kas hareketinin 72 misli üstü hızla gerçekleşir. Ayrıca pasif jimnastik ile verilen akımlar göğüs sarmasını gidermek, göğsü sıkılaştırmak ve göğsü dikleştirmek içinde kullanılır.

Pasif jimnastik sonrası parçalanmış yağın ter ve idrar ile atılmasını kolaylaştırmak için lenj Drenaj masajı çok etkili olacaktır.

Lenf Drenaj

Lenf Drenaj denince akla ilk gelmesi gereken şey çok iyi bir ödem atma masaj tekniği olmasıdır. Vücutta biriken atıkların vücuttan atılmaması sonucu ödem oluşur. Ödem sebebiyle vücutta şişkinlikler meydana gelir. Lenf Drenaj bu ödemin atılmasını sağlar ve iç organların daha sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlar.
Bununla birlikte selülit, sıkılaşma, incelme gibi vücut programlarının sunduğu etkiyi arttırmak için kullanılan bir yöntemdir. lenf Drenaj, vücutta biriken parçalanmış yağı, ödemi, vücuttan ter ve idrar yoluyla atmayı sağlar.

İşlem öncesinde yarım litre ılık su veya detoks çayı içilmesi işlemin verimli bir şekilde gerçekleşmesine yardımcı olur. Ortam sıcaklığının da soğuk olmamasına dikkat edilmelidir. Bu sayede işlem daha uygun koşulda gerçekleşmiş, ter ve idrar atması kolaylaşmış olur.

Lenf Drenaj
🌼 hamilelik sebebiyle oluşan varislerin giderilmesinde
🌼selülitleri gidermeye
🌼fazla toksinlerin atılmasında
🌼bölgesel incelemede
Çok etkili sonuçlar vermektedir.

Bizden Haberdar Olun

Duyurularımız ve Kampanyalarımız

Lorem Ipsum is simply text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been standard dummy. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibhie euismod tincidunt utili laoreet dolore.

Buz Lazer epilasyon ile 4 mevsim
istenmeyen tüylere son!

Birden fazla lazer dalga boyu ve teknolojisi ile Buz Lazer, tüm yıl boyunca her mevsim ve her cilt rengine yönelik epilasyon tedavileri yapar, hızlı ve rahat bir şekilde yönetmelerine ve mümkün olan en iyi klinik sonuçlara ulaşmalarına izin verir.

Home-Six-Solution-Video-Icon